Bogdan Oproiu

Endurovlog cu Oana

Am primit feedback din partea multor persoane, care îmi urmăresc blog-ul și canalul de youtube, să mă apuc de vlogging. Pentru aceasta a trebuit să schimb camera, deoarece modelul gopro session pe care il folosesc eu nu suportă microfon extern, iar vocea mea este acoperită de sunetul motocicletei. Așadar Gopro hero 6 + adaptor microfon + microfon + reamplasarea camerei pe cască. Toate acestea la un loc, par ceva banal, însă în realitate sa dovedit a fi o provocare.

Pentru filmarea de mai jos nu am avut echipamentul complet la mine, pentru vlog, dar peisajul vorbește mai bine despre o plimbare în natură, în ce mai deosebită perioadă a anului, mai exact începutul toamnei. Primavara și toamna sunt cele mai potrivite perioade din an pentru plimbări prin natură.

Părerile și sfaturile mele sunt orientative și pot diferi de cele ale profesioniștilor.

Părerea ta este foarte importantă pentru mine. Dacă sunt erori în acest articol, sau dacă apreciezi că sunt necesare: înlocuiri,modificări sau completări, te rog să îmi atragi atenția. Mai jos găsești formularul unde îți poți exprima părerea. Aștept cu interes părerea ta, pentru a îți oferi articole cât mai utile, cand vei vizita din nou blog-ul meu.