Bogdan Oproiu

Grafica moto

Sporturile pe care le practic, au în comun personalizarea echipamentelor, a motocicletelor, a bicicletelor și a altor lucruri care nu îmi vin in mine acum.Astazi am decis să vă prezint noua grafică personalizată pentru sezonul 2016 cel puțin. 

 

În 2009 și 2010 am participat la curse, cu motocicletă colantată de mine, era o satisfactie deosebită când motocicleta căpăta o imagine nouă, problema apărea atunci cand spălam cu presiune, iar o parte din logo-uri plecau, odată cu pamantul adunat cu grijă de mine sau primit cadou de la ceilalși motocicliști.

 

Grafica folosită din 2011 pană în prezent

 

Bugetul pentru curse a crescut seminificativ, din 2011 cu sprijinul sponsorilor, atunci am putut adauga pe lista de cumpărături, un kit personalizat de grafice, la o companie de profil din USA. Deoarece am folosit același număr mai mulți ani la rand și a ramas lipit, nu a fost necesar să îl schimb.

 

Un nou kit de grafice pe care l-am comandat, a fost pentru motocicleta pe care o folosesc din 2014, acesta este complet personalizat spre deosebire de primul, unde puteam alege doar numele,numărul, fondul, sponsor. Bucurie  foarte mare, să poți alege ce dorești unde dorești, doar că socoteala de acas nu se potrivește cu cea din piață, fiecare firmă folosește alte fonturi, culori, template-uri.

 

Grafica folosită în 2014

 

Pentru grafica de anul acesta, am ales o firmă românească, urmeză sa văd cum se comportă materialul folosit de ei la: ultraviolete, noroi, presiunea apei, etc. Pentru cine este curios cum se instalează o grafică moto aveti aici un clip de prezentare. Detalii despre fondul numarului și culoarea cifrelor la clasele mx1și mx2 aici.

 

Urmează personalizarea tricoului cu numele, număul de concurs, lucru pe care nu prea l-am făcut. Înainte purtam armura peste tricou, iar numele meu, al sponsorului si numărul erau personalizate pe acesta. Armura o purtam cu o protectie de gât la care am renunțat, pentru că simțeam o limitare destul de mare în rotirea capului. Dar să revenim la grafica motocicletei pentru 2016, este mullllllt mai colorată, iar eu cred că mă reprezintă mai mult decât ce am avut înainte.

 

Grafica pentru 2016