Bogdan Oproiu

Webstock 2017

Salutare

 

Ne apropiem de perioada anului când se numără bobocii sau se desfășoară gala premiilor webtock pentru anul acesta. Anul trecut am fost nominalizat cu blog-ul meu, dar anul acesta încă nu stiu dacă am ajuns pe lista scurtă, dar am primit invitația de blogger acreditat :D, pentru a participa la eveniment.

Evenimentul în sine este foarte fain, cu oamenii deosebiți. În urma participării de anul trecut am rămas plăcut surprins și aștept cu nerăbdare următoarele participări la eveniment. Echipa Evensys organizează această gală iar scopul ei este după cum îl prezintă ei:"Webstock, cel mai mare eveniment de social media din Romania, reuneste comunitatea pasionatilor de online si aduce in prim-plan ultimele tendinte din social media. Te asteptam sa participi la sesiunile sustinute de speakeri renumiti si la Gala Webstock Awards in cadrul careia vor fi premiate cele mai bune proiecte din online-ul romanesc realizate in ultimul an."

O arhivă cu transmii live din anii precedenți se pot viziona aici.

Despre ediția de anul trecut am scris aici, voi posta și după eveniment(care se desfășoară pe data de 29 Septembrie).

Decernarea premiilor și gala au loc la JW Marriott Grand Hotel, iar printre persoanele care vorbesc în cadrul evenimentului se vor afla bloggeri, manageri, etc. Mai multe informații pe site-ul lor.

Părerile și sfaturile mele sunt orientative și pot diferi de cele ale profesioniștilor.

Părerea ta este foarte importantă pentru mine. Dacă sunt erori în acest articol, sau dacă apreciezi că sunt necesare: înlocuiri,modificări sau completări, te rog să îmi atragi atenția. Mai jos găsești formularul unde îți poți exprima părerea. Aștept cu interes părerea ta, pentru a îți oferi articole cât mai utile, cand vei vizita din nou blog-ul meu.