Bogdan Oproiu

Honda CR E

Mare parte din colecția noastră de motociclete este formata din motociclete în 2 timpi, au fost folosite si dezvoltate zeci de ani în motocross și alte sporturi. Prin anii 2000, au început să apară și în motocross motocicletele echipate cu motoare în 4 timpi. Cu toți știm că viitorul este cel electric, deși a existat un proiect de succes denumit Alta care oferea o motocicleta serioasă de motocross, enduro și supermoto, echivalentul unei motociclete de 250cmc, se pare ca nu exista un viitor pentru această companie. Honda este primul brand serios de motociclete care ne prezintă o motocicletă electrică de motocross și tind sa cred că vom vedea și un răspuns din partea celorlalte companii precum Kawasaki, Yamaha, etc.

Eu personal sunt pro motociclete electrice, motivele fiind multe, de la lipsa mirosului de benzină în dubă, sau uzura zecilor de piese din motor, mentenanță mai mică, poluare fonică și reziduală, cu toate acestea fiind spuse, nu înseamnă că voi renunța la motocicletele în doi sau patru timpi.

Acum că avem o idee despre motocicleta Honda CR E, vă invit să urmarim un clip cu Josh Hill(motocrossist profesionist), cu o motocicleta Alta.

Părerile și sfaturile mele sunt orientative și pot diferi de cele ale profesioniștilor.

Părerea ta este foarte importantă pentru mine. Dacă sunt erori în acest articol, sau dacă apreciezi că sunt necesare: înlocuiri,modificări sau completări, te rog să îmi atragi atenția. Mai jos găsești formularul unde îți poți exprima părerea. Aștept cu interes părerea ta, pentru a îți oferi articole cât mai utile, cand vei vizita din nou blog-ul meu.

Puteți sprijini canalul prin donații la următoarele bănci:

Paypal: bogdan@bogdanoproiu.ro

Iban Banca Transilvania : RO35BTRL04301201B82040XX   SWIFT BTRLRO22

Iban Banca ING: RO13INGB0000999902557112   SWIFT INGBROBU

 

Ai o întrebare legată de motocross? Sau o idee care merită cunoscută de cât mai multă lume? Vrei să discutăm în vederea unei posibile colaborări? Dacă da, mă poți contacta!