Bogdan Oproiu

Mx Italia Mantova

 

Campionatul de motocross din Italia este un preview al campionatului MXGP deoarece acesta incepe prin martie, iar echipele de uzina își testează motocicletele înainte de începerea sezonului. Deasemeni sportivii își evaluează condiția fizică și iau contact cu concurența.

Deși presiunea este mai scăzută pe motocicliști fiind în afara campionatului de MXGP, orgoliile sunt mari, iar în anii precedenți accidentarile suferite la aceste etape iau pus în situația de a privi de pe marginea traseului, inceputul campionatului mondial.

Părerile și sfaturile mele sunt orientative și pot diferi de cele ale profesioniștilor.

Părerea ta este foarte importantă pentru mine. Dacă sunt erori în acest articol, sau dacă apreciezi că sunt necesare: înlocuiri,modificări sau completări, te rog să îmi atragi atenția. Mai jos găsești formularul unde îți poți exprima părerea. Aștept cu interes părerea ta, pentru a îți oferi articole cât mai utile, cand vei vizita din nou blog-ul meu.

Puteți sprijini canalul prin donații la următoarele bănci:

Paypal: bogdan@bogdanoproiu.ro

Iban Banca Transilvania : RO35BTRL04301201B82040XX   SWIFT BTRLRO22

Iban Banca ING: RO13INGB0000999902557112   SWIFT INGBROBU

 

Ai o întrebare legată de motocross? Sau o idee care merită cunoscută de cât mai multă lume? Vrei să discutăm în vederea unei posibile colaborări? Dacă da, mă poți contacta!