Bogdan Oproiu

Snowbike X-Games 2019

Acesta este al treilea de Snow BikeCross fiind parte din jocurile de iarnă X. Este treptat cultivat în segmentul meu favorit al evenimentului.
Jocurile X de iarnă au avut loc în Aspen, Colorado din 2002, și este întotdeauna o bucurie. Sporturile de iarnă sunt o tona de distracție de urmărit.
Această cursa de 14 tururi a avut o acțiune bună în față, având în vedere cât de scurtă a fost. Imi doresc un campionat format din minim 10 etape, pentru ca snow bikecross este lafel de spectaculos ca motocross sau supercross. Din propria experienta, va pot spune ca este lafel de spectaculos de mers cu o astfel de motocicleta precum se vede din perspectiva unui spectator.
Faceți clic pe acel buton de redare și experiența entuziasmului BikeCross.
Exista o clasa si pentru persoanele cu dizabilitati, lafel de spectaculos de urmarit.

Pe lânga proba de snow bikecross, există și cea de snow bike best trick, echivalentul FMX din campionatul Red Bull X Fighters

Părerile și sfaturile mele sunt orientative și pot diferi de cele ale profesioniștilor.

Părerea ta este foarte importantă pentru mine. Dacă sunt erori în acest articol, sau dacă apreciezi că sunt necesare: înlocuiri,modificări sau completări, te rog să îmi atragi atenția. Mai jos găsești formularul unde îți poți exprima părerea. Aștept cu interes părerea ta, pentru a îți oferi articole cât mai utile, cand vei vizita din nou blog-ul meu.

Puteți sprijini canalul prin donații la următoarele bănci:

Paypal: bogdan@bogdanoproiu.ro

Iban Banca Transilvania : RO35BTRL04301201B82040XX   SWIFT BTRLRO22

Iban Banca ING: RO13INGB0000999902557112   SWIFT INGBROBU

Bitcoin: 14pn8kE5LMcYqE3eoPJdTZufYQ1tvWzSVy

Ethereum: 0xf28c259f3b9ab96fa391e33f4cc14e3d59fdb819

 

Ai o întrebare legată de motocross? Sau o idee care merită cunoscută de cât mai multă lume? Vrei să discutăm în vederea unei posibile colaborări? Dacă da, mă poți contacta!