Bogdan Oproiu

Am cazut dar ma ridic

Am facut un filmulet cu diverse accidentari și căzături, unele sunt din neatenție, altele din grabă sau mă aflam la locul nepotrivit în momentul nepotrivit. Consider că avem de învățat din greșeli, iar o accidentare nu este neapărat un lucru rău, câteodata o accidentare sau doar o simplă lovitură te poate tempera, astfel ajungi să eviți accidentări mai serioase.

În general dacă nu cazi, cel mai probabil nu îți forțezi limitele și rămâi în zona de confort. Până să particip la competiții sportive, nu am avut nici o fractură, entorse, julituri, etc. Cu alte cuvinte orice disciplină sportivă este periculoasă/extremă dacă tu o faci să fie, nu vorbim despre accidentele unde nu suntem noi vinovați.

Cele mai frustrante accidente sunt cele din timpul concursului, pe lângă loviturile fizice care pot surveni, apar și probleme mecanice care împreună te trimit din top 10, la coada plutonului sau acasă în cel mai bun caz(exista întotdeauna varianta de a te plimba cu ambulanța). 

 

 

Părerile și sfaturile mele sunt orientative și pot diferi de cele ale profesioniștilor.

Părerea ta este foarte importantă pentru mine. Dacă sunt erori în acest articol, sau dacă apreciezi că sunt necesare: înlocuiri,modificări sau completări, te rog să îmi atragi atenția. Mai jos găsești formularul unde îți poți exprima părerea. Aștept cu interes părerea ta, pentru a îți oferi articole cât mai utile, cand vei vizita din nou blog-ul meu.