Bogdan Oproiu

Biografie

 

Bogdan Oproiu

 

Cine sunt ? De ce sunt aici ?

De ce ești tu aici ?

 

Nu din întâmplare ai ajuns să citești aceste rânduri. Te afli pe acest blog fiindcă fie deja împărtășești una dintre pasiunile mele, fie vrei să afli mai multe despre sporturile pe care eu le practic. Oricare ar fi situația, hai să ne cunoaștem !

 

Sunt Bogdan Oproiu. De profesie sunt inginer, prin pasiune sportiv, prin ADN, moștenire de familie sau, numiti-o cum vreți,  motociclist.

 

Eu, Bogdan Oproiu, și virusul motociclismului

 

Sunt născut pe 25 Martie 1984 și practic motociclism, motocros mai exact, de când aveam 13 ani.Am ales drumul performanței in acest sport  pe două roți ca o continuare a tradiției în familie. Un motiv pentru care sunt aici este că imi doresc sa duc mai departe drapelul performanței pe care l-au ridicat tatal meu, Gheoghe Oproiu- cascador si motociclist profesionist, si Claudiu Oproiu, fratele meu, de altfel motociclist,dar și nașul nostru Mihai Banu.

 

Nu practic doar motocross. Iarna schiez, vara pedalez bicicleta, iar tot anul mă antrenez la sală. Am un ritm de viată alert, dar sănătos. Imi consum timpul cu lucruri care contează, iar sportul este unul dintre ele.

 

Motocros și performanță

 

Vorbim despre performanță. Motocrosul și intreaga mea viața de sportiv o traduc prin performantă. Pentru mine nu există vreme bună sau rea. Nu există nu am chef sa mă antrenez sau pot manca orice. Nu contează nici macar daca m-am accidentat și am avut operați multiple. Pentru performanță trebuie sa continui să te antrenezi în orice condiții.

 

Când vine vorba despre sporturile din viața mea, motocrosul este într-adevar prima alegere. Pentru mine motocros înseamna tradiție de familie, echilibru fizic si mental, înseamna tehnica, muncă si curaj. Pentru mine motocrosul este un motiv de a merge mai departe. Un motiv costisitor, dar cu valori solide.

 

Am participat la curse in ultimii 6 ani și voi continua, cu sprijinul vostru, și urmatorii ani. Am continuat sa particip cu orice efort fizic și voi face la fel și in viitor. Nu foarte îndelungat, fiindcă performanța, oricât ne-am dori sa fie altfel, ține și de vârsta din buletin, nu doar de spirit.

 

 

Cursa continua!

 

Vreau să continui cursa, vreau să particip la campionatele naționale de motocross! Pentru mine, pentru tatal meu, pentru fratele meu, pentru fiul meu. Pentru tine, pentru copiii tăi și pentru toti acei copii care cresc și care trebuie sa inteleagă că performanța e o alegere. Sportul e o alegere, iar motocrosul are nevoie de sportivi. Iar sportul ca stil de viață este ceva deosebit.

 

Alatura-te visului meu pentru generațiile ce vin ! Cum poti contribui ?!  mă poți contacta la bogdan@bogdanoproiu.ro sau la numărul de  tel 0736337432.