Bogdan Oproiu

Intalnirea Veteranilor

Am avut deosebita plăcere să participi la întâlnirea veteranilor din motocrossul românesc. Multe nume grele la aceași masă dupâ foarte mulți ani. Nu există motociclist care sâ nu fi auzit de câțiva dintre ei. Am auzit multe amintiri frumoase la petrecere, pe unele le știam, dar mi-au fost confirmate. 

Participanti la eveniment:

Mhai Banu

Oproiu Gheorghe

Pop Florian

Dusan Marianov

Liviu Dan

Nae Murgoci 

Goran Constantin

Paul Filipescu

Aurel Ionescu Vissa

Ernest Mulner

Mihai Radaicovici

Alexandru Enceanu

Bebe Lupusor

Ispas Marin

Mircea Nedelcu

Cristi Voiculescu

Pascu Haralambie

PAscu Ionel

Chitu Ștefan

Luigi Mihail

Emil Anton

Otto Schimit

Paul Mulner

Bratu Gabriel

Nicu Neagoe

Gigi Voiculescu

Oproiu Claudiu

Îmi cer scuze dacă am omis pe cineva.

Nu am reușit să facem o poză de grup cu toți participanții la un loc, evenimentul a avut loc pe data de 1 Decembrie 2017, a început de la ora 14:00 până la ora 23:00, sper ca aceasta înâlnire să aibă loc anual și să ajungă cât mai mulți veterani. 

 

Gala a fost organizatâ de Dusan Marianov, președintele clubului M.C. Britmar Câmpina, iar m-ai jos aveti interviul acordat unui blog local. 

 

“A fost ceva cu totul inedit și sincer, nu credeam că se poate organiza așa ceva. A fost o revedere între acești oameni de sport care chiar au făcut performanță în motocrosul românesc. În dreptul multora stau titluri de campioni obținute cu multă sudoare și sacrificii. În urmă au rămas foarte multe amintiri pe care le-am savurat cu mare plăcere. Din păcate, toți și-au exprimat regretul că motocrosul românesc nu se mai află la cotele din trecut. Practic, în condițiile actuale, motocrosul câmpinean nu mai reprezintă aproape nimic. Lăsând la o parte problemele de ordin material, nu mai există nici cunoscutul traseu de pe Dealul Muscel. Una peste alta a fost o revedere frumoasă și cu siguranță a fost un început în această direcție”. 

Fotografii și înainte de plecare

Părerile și sfaturile mele sunt orientative și pot diferi de cele ale profesioniștilor.

Părerea ta este foarte importantă pentru mine. Dacă sunt erori în acest articol, sau dacă apreciezi că sunt necesare: înlocuiri,modificări sau completări, te rog să îmi atragi atenția. Mai jos găsești formularul unde îți poți exprima părerea. Aștept cu interes părerea ta, pentru a îți oferi articole cât mai utile, cand vei vizita din nou blog-ul meu.