Bogdan Oproiu

Motocicletele noastre

Despre motocicletele noastre: a mea, a soției și a fratelui meu.

 

Din 2005 eu și fratele meu, am folosit motociclete produse de kawasaki, prin atelierul nostru au trecut cam toate brand-urile de motociclete japoneze și europene, am considerat că pentru noi Kawasaki este cea mai bună variantă.

 

Motocicleta mea, un kawasaki kx250f (4 timpi) pe injecție din 2013, motocicleta  fratelui meu un kawasaki kx250 (2 timpi) din 2003, pe care l-am folosit și eu până în 2014. Oana merge pe un kawasaki de 125 (2timpi) din 2006.

Motocicleta mea nu are modificări la motor, evacuare, doar câteva ce țin de poziția pe motocicleta. Un ghidon Easton, manete Renthal Intellilever2, dispozitiv start Pro Circuit. Partea superioară a jugului de la versiunea 450, deoarece se poate regla poziția ghidonului, mai în față sau în spate. Pentru scărițe am optat pentru modelul Fastway F3 și alt suport pentru ele, astfel am reusit să le cobor, dar să ramană la aceași distanță față de schimbătorul de viteze.

 

Motocicleta fratelui meu Claudiu, are foarte multe modificări estetice si de performanță, motocicleta conține foarte puține piese originale, motocicleta este fabricată în 2003 iar noi am reconstruit-o bucata cu bucata, din pasiunea pentru 2 timpi.

Jantele, prolink-ul, cadrul și butucii au fost vopsite electrostatic, după ce au fost sablate.

Piston-ul este Wiseco, evacuarea completă fmf, furtune de apă racing, scărițe Fastway f3, cilindru nou, jug și ghidon Pro taper, manete Renthal Intelilever, ambreiaj complet racing, kit lanț Renthal, plăcuțe frână Goldfren, cauciucuri Michelin, husă șa Black Bird, dispozitiv start si plastice de la un model mai nou.

 

 

Motocicleta Oanei este în mare parte nemodificată, ghidon este Easton, manetele asv, șaua modificată pentru a putea ajunge jos cu piciorul.