Bogdan Oproiu

Pe ultima suta de metri Webstock 2017


Doar o zi ne mai desparte de o nouă editie Webstock
Despre ce este vorba mai exact:


Conferintele Webstock 
Și anul acesta Webstock este organizat în doua sesiuni și șase micro-conferinte care se vor desfasura în paralel. Cele două sesiuni vor aduce pe scenă eroi din online și offline care prin poveștile lor vor oferi audientei o doză de inspiratie. Micro-conferințele sunt un maraton de noutăți și de inovație în online și abordeazî urmatoarele teme: Influencer Marketing, Blogging, Instagram, Best practices, New digital ideas, Visual marketing. 

Gala Webstock Awards
La final de zi va avea loc Gala Webstock Awards, cea mai importanta competitie din online-ul romanesc, in cadrul careia vor fi premiate proiectele din mediul digital care s-au remarcat in ultimul an prin creativitate si originalitate.

Speakerii #webstockro
La fel ca în fiecare an, Webstock reunește pe aceeași scenă profesioniști din cele mai diverse domenii, oameni care excelează în activitâțile pe care le desfașoarâ si care au dobandit o vizibilitate crescută datorită online-ului. Lista completă a speakerilor este disponibilă pe www.webstock.ro.  
Dacă nu poți ajunge evenimentul va putea fi urmărit online pe www.webstock.ro, începând cu ora 09:00. 
Cam acesta este comunicatul de presă oferit de organizatorii webstock.
Te aștept la JW Marriott București vineri, începînd cu ora 08:00. Cine vine de dimineațâ, are parte de suprizele #webstockro!

Eu voi participa cu Valentin Valeanu toată ziua.