Bogdan Oproiu

Test ride Yamaha la Ciolpani

În fiecare an, clubul TCS împreună cu Dual Racing organizează la început de sezon, un eveniment numit: Rams Fun Ride.

Dual Racing dealer yamaha, pune la dispoziţie motociclete din gama enduro şi motocross. Muzică, mâncare, distracţie, multă lume, un circuit in stare impecabilă şi un nou traseu de antrenament tehnic, dar care poate fi parcurs uşor.

Traseul de antrenament pregatit pentru anul acesta de către Adrian Răduță, prezintă elemenete noi, printre care și o trambulină de care se poate trece ușor dacă, știi să execuți un SCRUB

Ce fac eu...

Ce am impresia că fac Laughing

Bravo Ionuț Corbea

 

Au fost acordate premii, print-o tombolă la care au participat toate persoanele înscrise la eveniment, personal am avut bucuria să caştig o rolă foarte mare de hartie industrială Torc(celuloza pură).

Am observat foarte mulți copii până în 5-6 ani.

La eveniment am participat și noi cu toată familia.Cel mai nou motociclist din familia noastra este Rareș (poza de mai jos)

Motocicleta mea a început să piardă din putere, iar săritul trambulinelor devenea din ce în ce mai dificl (banuiesc o problemă de electronică).

Până motocicleta mea a hotărât să ia pauză înaintea mea, sper sa fie un defect uşor de remediat, pentru că se apropie etapa de pe 12 Mai, iar piesele pentru kawasaki nu se gasesc pe stoc nicăieri în România. 

Am continuat distracţia cu motocicleta fratelui meu kx250 2 timpi, cu care am concurat până în 2013 şi mi-am amintit de ce am renunţat să mai merg cu ea.

Oana a testat yz85 şi rămane la 125

Așteptăm poze de la ceilalți fotografi prezenți la eveniment.