Bogdan Oproiu

Update probleme legături Tyrolia Adrenalin 16

 

Vara sanie, iarna car!

 

În cazul de față, schiuri vara. Despre ce este vorba mai exact?

Păi scriam acum căteva luni aici, despre legăturile mele pentru ski de tură, care au cedat. După ce am discutat online cu "Tyrolia", am trimis legăturile deteriorate la reprezentanța din Austria, coletul l-am expediat prin posta română și a costat aproximativ 80 ron.

Am primit alte legături noi după săptămâni. Legăturile noi, mai exact modelul adrenalin 16, sunt același model cu cel pe care l-am stricat, singura diferență este culoarea. Mă tot gândesc dacă temperaturile foarte scăzute au influențat rezistenta materialului care a cedat, sau pur și simplu a fost un defect de proiectare sau confecționare a piesei. Menționez că legăturile mele nu mai erau în garanție.

Așadar sunt pregătit de ski, dacă vremea ține cu noi sezonul care urmează.

Începând cu sezonul de ski 2016-2017 o am pe soția mea ca partener nu doar pentru motocross dar și pentru ski de tură. Pentru cei care nu cunosc fenomenul, ski-ul de tură în mare îți permite să schiezi în zone fară instalații de ski, urcarea se realizează cu skiurile în picioare, indiferent de grosmiea stratului de zapadă, cu un efort relativ mic dacă comparăm cu varianta de a urca pe munte cu skiurile în spinare.

 

Părerile și sfaturile mele sunt orientative și pot diferi de cele ale profesioniștilor.

Părerea ta este foarte importantă pentru mine. Dacă sunt erori în acest articol, sau dacă apreciezi că sunt necesare: înlocuiri,modificări sau completări, te rog să îmi atragi atenția. Mai jos găsești formularul unde îți poți exprima părerea. Aștept cu interes părerea ta, pentru a îți oferi articole cât mai utile, cand vei vizita din nou blog-ul meu.